Referenties

Bedrijven en organisaties
                      

                     

                     
                                 

Deelnemers en coachee  
Training Werken vanuit je eigen kracht
Saskia, Enkhuizen: Een natuurtalent, ik ken weinig mensen die zo boeien en betrokken zijn. 

Training Palliatieve zorg
Marieke, Huizen: Ik vond het bijzonder om te zien hoe ontspannen en natuurlijk jij je beweegt in de groep !!! goed stemgebruik en mooie interactie met de mensen. Interessante informatie, echt super!  En iedereen komt aan bod. Ik heb meteen dingen in de praktijk toegepast waar ik mezelf nog meer mee kan aanscherpen. Dank je.

Training Werken met plezier
Ester, Alkmaar:
Het talent wat jij hebt om dingen aan te voelen en dat ook nog zo te brengen dat de ander er wat aan heeft, moet je echt verder gaan inzetten. 

Peter, Hoorn: Dank je wel voor de training Werken met plezier en de plezierige middag. De passie waarmee jij spreekt, heerlijk!!! Jij prikkelt mij om met mijn eigen passie aan de slag te gaan. 

Ineke, Heerhugowaard: Werken met plezier, passie en energie. De inhoud van de training vanmiddag heeft me heel erg aangesproken. De werkvormen waren iedere keer weer anders. De DVD was zeer inspirerend. Het feit dat ik elke dag een keuze heb, is een eye-opener voor me. Mijn werk verandert niet, maar wel hoe ik het beleef. En dat ik, door te besluiten een plezierige dag te hebben, ik mezelf en andere mensen blij kan maken. Dat maakt het werken veel lichter en leuker. Dank je wel.

Workshop Reflectie met de STARR-methode
Ellen, Alkmaar:  Dank voor een interessante en zeer duidleijke/ concrete workshop. Jij hebt een gave mensen erg op hun gemak te stellen. En je feedback en tips kan ik meteen gebruiken in mijn dagelijkse werk.

Teambuilding
F, Hoorn: Je bent niet bang de dingen bij hun naam te noemen en je bent niet bang voor emoties. Dat zijn denk ik twee balangrijke vermogens van jou die er voor hebben gezorgd dat het team nu anders, beter met elkaar omgaat. Daarnaast heb je de teambuilding praktisch gemaakt. We werken nu op de afdeling met de tips die we zelf hebben uitgewerkt tijdens de teambuilding. Dus al met al ben ik als teamleider heel tevreden over het resultaat.

Coaching on the Job
J, Medemblik: Door de wijze waarop jij feedback geeft, weet je een veilige sfeer te creeren. Ik heb me daardoor niet belemmerd gevoeld door jouw aanwezigheid in de spreekkamer. De vragen die je stelt zijn zonder oordeel en hebben mij aan het denken gezet. Ik ben me bewust geworden van hoe ik overkom op de patient. Door me te laten zoeken naar alternatieve vragen, weet ik nu beter hoe ik de patient kan motiveren.

Coachen

Anneke, Hoorn: Jouw coaching heeft me zekerder gemaakt. Ik heb ervaren hoe ik mezelf in mijn kracht kan zetten. Dat ik in plaats van mezelf naar beneden te halen ik tegelijk de keuze naar mezelf te kijken vanuit mijn mogelijkheden. En door dat te denken dat ik me ook echt sterker voel. Je hebt me inzicht gegeven in de valkuilen van mijn eigen communicatie, waardoor ik nu instaat ben informatie en emotie te scheiden. Ik voel me een ander mens. Dank je wel daarvoor.

GJ., Alkmaar: Door inzicht te krijgen in mijn eigen belemmerende overtuigingen lukt het me nu zonder stress leiding te geven aan mijn medewerkers. 
 
E, Heerhugowaard. Dankzij jouw geweldige manier van coaching ga ik de moeilijke gesprekken nu vol zekerheid aan. Waar ik voorheen de gesprekken graag wilde uit- of afstellen stap ik er nu op af. Ik heb geleerd om de emoties/ problemen bij de ander te laten en je hebt me laten inzien hoe belangrijk het stellen van vragen is. Je oprechte interesse, je begrip, je meedenken maakt het dat je voor mij een fantastische coach bent die mij erg op mijn gemak stelt en me in een korte tijd veel heeft geleerd.

P., Hoorn: Mijn presentatie is een succes geweest. De reacties waren positief. Ik heb rustig gesproken, heb kunnen genieten. Heb gezien wie er in de zaal zaten. Ik was zo ontspannen dat ik zelfs af toe even een slok water heb gedronken. Dus al met al ben ik hartstikke tevreden. Bedankt!