Begin bij jezelf door het eigen weten te ontdekken

Werken met mensen maakt mij gelukkig. Ik hou namelijk van mensen. Ik geloof in het potentieel, het talent dat in elk mens, elk team verborgen ligt. Blij word ik als ik een bijdrage mag leveren aan de ontdekkingsreis naar dat talent, want daar begint de verandering. Van binnenuit, zowel bij de mens, als binnen teams en organisaties. Dat is het fundament van waaruit ik werk. Het ontdekken van mijn eigen gedachten, gevoelens en waarden hebben mij geholpen me anders tot mezelf én tot de ander te verhouden. Het is niet voor niets dat we zeggen verander de wereld, begin bij jezelf. 

Tijhaarcoaching is Jacqueline Tijhaar. Inmiddels een vrouw in haar 60ste levensjaar die ruim 15 jaar geleden haar eigen coaching- en trainingsbureau is gestart. Als Master NLP mocht zij vele mensen begeleiden en leiden in hun zoektochten naar zichzelf in relatie tot hun omgeving. Dat heeft zij met mensen gedaan 1 op 1, binnen teams, binnen organisaties en voor grote groepen.

Onder Tijhaarcoaching lees je hier meer over. Als je naar mijn Linkedin pagina gaat lees je meer over mijn zakelijke geschiedenis.