Wie is Tijhaarcoaching?

De persoon achter Tijhaarcoaching is Jacqueline Tijhaar. Jacqueline is masterpractioner NLP, gecertificeerd Mindsonar coach en sinds mei 2012 trainer van Stichting STEM (sterven op je eigen manier).

Na jaren als projectmanager en adviseur in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, is zij in 2005 haar eigen bedrijf gestart. Verbinding met de zorg heeft zij nog steeds als coordinator van het netwerk palliatieve zorg in West-Friesland.

Jacqueline gelooft dat mensen kunnen veranderen. Uiteindelijk dient een probleem zich pas aan als de oplossing voor dat probleem aanwezig is.

Jacqueline gelooft dat door NLP en/of door een metaprofielanalyse mensen de wisselwerking tussen hun gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen leren herkennen waardoor zij op een positieve manier gaan veranderen. Het effect van deze herkenning is dat mensen in staat zijn de wereld zo in te kleuren dat die ondersteunend is bij het behalen van de eigen doelen als geluk, verbonden zijn, rust, uitdaging of het kunnen maken van contact.

Het levende bewijs van het effect van NLP is zij zelf.